Kunnen wij uw wensen realiseren?

Geavanceerde machines voor écht maatwerk

Forceertechniek Koolmees B.V. heeft de beschikking over diverse Mazak draai- en freesmachines. Hiermee zijn wij zelfvoorzienend om onze eigen gereedschappen te produceren en tevens producten te maken voor u als klant.

Kom meer te weten over de toepassingen van dit bedrijfsonderdeel bij Forceertechniek Koolmees B.V.

Wat kunnen wij u bieden?

Conform klantspecificatie kunnen wij de meest uiteenlopende producten draaien en frezen. Met jarenlange expertise zijn hebben wij vertrouwen opgebouwd bij gewaarde klanten. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van deze toepassingen? Neem contact op en laat ons u verder helpen!

Een kijkje achter de schermen

Draaien

In ons verspaning-afdeling beschikken wij over twee-, drie- en vijfassige Mazak draaimachines. Hiermee kunnen wij producten draaien met een maximale diameter van 500 millimeter en een totale lengte van 1500 millimeter.

Frezen

Naast onze draaimachines beschikken wij over een vier- en vijfassige freesmachine. Hiermee kunnen we een grote diversiteit aan producten frezen met de volgende maximale afmetingen: lengte: 3000 millimeter, breedte: 800 millimeter en hoogte: 700 millimeter.

Multitask

De Mazak Integrex I400 Multitask machine is dé combinatie van een draaimachine en een freesmachine. Op deze wijze kunnen we meerdere producten op slechts één machine van begin tot eind afwerken.

Neem contact op

Wij zijn benieuwd naar uw wensen!