Mogen wij uw trouwe partner zijn?

Mogen wij u terug in de tijd meenemen?

Mogen wij u meenemen in verkorte versie van onze ontstaansgeschiedenis tot het punt waar Forceertechniek Koolmees B.V. nu staat? In 1946 is het familiebedrijf opgericht in Rotterdam. Op deze locatie werd destijds alleen met de hand geforceerd, dit was de hoofdactiviteit die het bedrijf voerde. Vervolgens is in 1978 het complete bedrijf verhuisd naar Zwijndrecht. Met de jaren groeide de expertise en nam de ontwikkeling van moderne machines een sneltreinvaart. In 2016 is de laatste stap gezet en heeft het bedrijf zich gevestigd in Zwijndrecht.

De kernbelofte die wij proberen na te streven bij Forceertechniek Koolmees B.V. is om u als klant een productieproces van A tot Z aan te kunnen bieden en u te ontzorgen vanaf het moment van prijsaanvraag tot het moment van levering.

Van handforceren naar diverse geautomatiseerde disciplines.

Door de jaren heen heeft Forceertechniek Koolmees B.V. zich ontwikkeld van alléén handforceren naar een reeks aan te bieden diensten, waaronder: verspaningswerkzaamheden, (geautomatiseerd) forceren, lasersnijden en zetten, lassen en solderen en tot slot assemblage. De laatste jaren heeft de ontwikkeling van moderne machines een vogelvlucht genomen. Forceertechniek Koolmees B.V. heeft deze innovatieslag niet gemist en beschikt over een wijde reeks aan geavanceerde apparatuur die het mogelijk maken 24/7 te produceren.

Ontdek al onze diensten

Forceren en persen


Ontdek meer

Lasersnijden en zetten


Ontdek meer

Verspaning


Ontdek meer

Lassen en solderen


Ontdek meer

Assembleren


Ontdek meer

Logistiek


Ontdek meer

Neem contact op

Wij zijn benieuwd naar uw wensen!