Kunnen wij uw wensen realiseren?

Een vast bedrijfsonderdeel sinds 1946

Sinds 1946 zijn we een trouwe partner in het forceren en persen van producten. Door jaren aan ervaring kunnen we u garanderen van een kwalitatief hoogwaardige levering. Vanwege de variatie in machines kunnen wij u van dienst zijn vanaf enkel stuks tot (massa)serieproductie.

Kom meer te weten over de manier waarop wij bij Forceertechniek Koolmees B.V. verschillende materiaalsoorten en -diktes kunnen bewerken.

Welke materiaalsoorten kunnen wij forceren en persen?

Forceertechniek Koolmees B.V. kan de volgende materiaalsoorten forceren en persen: Staal, aluminium, roestvast staal, koper en messing. Maar ook het bewerken van de meer exotische materialen zoals titanium en Hastelloy behoren tot onze mogelijkheden.

Een kijkje achter de schermen

Handforceren

In onze werkplaats beschikken wij over vier Leifeld handforceermachines waarmee we enkelstuks of prototypes gemakkelijk kunnen (na)bewerken.

Automatisch forceren

Naast de vier handforceermachines beschikken wij over zeven Leifeld automatische forceermachines waarmee producten geforceerd kunnen worden met een maximale diameter van 1200 millimeter. Met deze machines hebben we tevens de mogelijkheid om dikker materiaal en grotere series te maken.

Persen

Met diverse hydraulische en excenter persen kunnen wij een grote diversiteit aan producten persen tot een maximale perskracht van 160 ton.

Neem contact op

Wij zijn benieuwd naar uw wensen!