Lasersnijden

Lasersnijden is een techniek waar Forceertechniek Koolmees B.V. zich de afgelopen jaren in heeft gespecialiseerd. In het bijzonder door te investeren in lasersnijden hebben wij ons verder kunnen ontwikkelen binnen de metaalbewerking. Dit heeft voor onze opdrachtgevers geresulteerd in effici├źntie en kostenbesparing.

Vooral voor producten met ingewikkelde vormen heeft lasersnijden grote voordelen ten opzichte van persen of stansen. Andere pluspunten van lasersnijden zijn de hoge bewerkingssnelheid en de mogelijkheid om tegen relatief lage kosten, kleine series te snijden.

Onze lasersnijmachine is geschikt voor het lasersnijden van diverse diktes. Staal tot een dikte van 20mm, RVS tot een dikte van 15mm en Aluminium tot een dikte van 8mm. Forceertechniek Koolmees B.V. werkt alleen met hoogwaardig kwalitatief materiaal. Dankzij het toepassen van de nieuwste techniek en de ervaring van onze operators leveren wij kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een betrouwbare en flexibele service.